Schildersbedrijf Nieuwegein

heer & meester schilderskwaliteit

Hoogwaardig schilderwerk binnen en buiten vormt de finishing touch van uw woning of zakelijk pand. Dat laat u toch niet over aan een onbekende kwast? 

Authentieke kwaliteit voor scherpe prijzen

Van rijtjeshuis tot luxueuze villa, van woonboot tot grachtenpand. Iedere dag schuren, plamuren, verven en lakken de ervaren schilders van Elagrand bij mensen zoals u. Voor een extra strak resultaat verzorgen wij ook vaak spuitwerk! Vragen over kleurgebruik, het meest geschikte verfsysteem, eventuele voorbereidende werkzaamheden, voorbehandeling methoden, herstelwerkzaamheden en de kosten, beantwoorden wij direct.

 

Uw schildersbedrijf in Nieuwegein en omstreken!

U profiteert optimaal van onze kennis en ons inzicht. We tonen initiatief, denken mee, zorgen voor realistische planningen en dito prijzen. We staan altijd open voor specifieke wensen en bijzondere omstandigheden. In het resultaat kunt u rekenen op een hoge, constante schilderkwaliteit. We dagen u graag uit ons op de proef te stellen!

Heeft u vragen? Of wilt u méér informatie?

neem vrijblijvend contact met ons op 

ELAGRAND

Van Riebeeckweg 32

1212EL Hilversum 

Onze Werkwijze

van deskundig advies tot secuur nazorg  

Voelt u zich vrij om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Meer informatie of puur een beeld krijgen van de manier waarop wij te werk gaan? Hieronder omschrijven wij beknopt onze werkwijze in een 3-stappenplan.

R
Stap 1

Heeft u een schilders opdracht? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op! U kunt ons bellen of gebruik maken van het offerteformulier.

Om voor u een offerte op te stellen, komen we zo snel mogelijk bij u langs om de situatie ter plaatse samen met u te verkennen. Zo horen en zien we wat uw plannen zijn en hebben we wellicht nog nuttige tips en adviezen waarmee u uw voordeel kunt doen, ideeën kunt krijgen en een gespecificeerde offerte zal ontvangen.

De benodigde werkzaamheden en materialen zullen ook besproken worden aan de hand van uw wensen. Vervolgens ontvangt u van ons een duidelijke, per regel omschreven, scherpe offerte.

Stap 2

Indien alles voor u duidelijk is en nadat de offerte is getekend, wordt in overleg met u de planning gemaakt. Aan de hand van de planning, maar ook voor tussentijdse vragen blijven wij met u in contact. U weet zo waar u aan toe bent en benodigde voorbereidingen kunt u aan de hand van de tijdschema tijdig treffen. We houden de planning volgens het afgesproken tijdsbestek aan, voeren de werkzaamheden als heer & meester en efficiënt uit. Nadat we onze werkzaamheden hebben voltooid laten we de woning weer netjes achter.

Mocht u tijdens het schilderwerk op- of aanmerkingen hebben, aarzel dan niet om ons aan te spreken. Uw belang staat bij ons ALTIJD voorop.

Stap 3

Nadat al het schilderwerk en eventuele werkzaamheden zijn verricht, volgt er een eindcontrole. Tijdens deze controle, evalueren en lopen we de werkzaamheden nog eens met u na. Iedere opdracht is voor ons uniek en het eindresultaat is speciaal! Wij zullen dan ook toelichten hoe wij, waar, wat precies hebben gedaan.

Ondanks het feit dat we werk afleveren van zéér hoge kwaliteit en vakmanschap, staan we open voor verbeteringen. Mocht u iets opvallen of ziet u een mankement, dan lossen we het op! Wanneer alles naar tevredenheid is beoordeeld sluiten we de opdracht af.

Gerenommeerde Partners

onze wondermiddelen